ENNL

Vereniging en lidmaatschap

Word lid

Bij de KVNR zijn 360 reders aangesloten als lid. Het ledenbestand vormt zo’n 90-95 procent van de Nederlandse rederijen. In totaal hebben Nederlandse reders meer dan 2.000 schepen in beheer, waarvan bijna 1.100 onder Nederlandse vlag.

De KVNR probeert alle bedrijven en organisatie te verenigen die actief zijn op 'zout water'. Zo zijn de Vereniging van Zeevisserij en de Rijksrederij bij de KVNR aangesloten.

2011 - W&B - Lady Hester - 1
KVNR - Mirjam Sturm - Secretariaat en Ledenadministratie - web
Dossierhouder

 

Mirjam Sturm
Managementassistent & Ledenadministratie

010 2176 281
sturm@kvnr.nl

dummy
Aanmeldformulier

Vul het aanmeldformulier voor het lidmaatschap van de KVNR of voor het geassocieerd lidmaatschap van de KVNR in. Eerst meer weten? Laat uw contactgegevens achter via het formulier op deze pagina.

Waarom lid worden?

In de KVNR zijn de in Nederland gevestigde reders in de zeevaart verenigd. De samenwerking maakt het mogelijk om als één blok aan tafel te schuiven bij CAO-onderhandelingen, maar bijvoorbeeld ook om de politiek te informeren over mogelijkheden om het ondernemersklimaat te verbeteren wat weer ten goede komt van BV Nederland.

De leden van de KVNR zijn onder meer actief in de volgende deelmarkten.

Geassocieerden

Naast een lidmaatschap voor reders, biedt de KVNR de mogelijkheid om als geassocieerde tot de vereniging toe te treden. De KVNR telt ongeveer 100 geassocieerden. Dit type lidmaatschap is bedoeld voor organisaties en bedrijven die binding hebben met de Nederlandse zeescheepvaart maar zelf geen schepen exploiteren. Denkt u aan onderwijsinstellingen, verzekeraars, scheepsmakelaars, banken en natte advocatuur.

Ledenvoordeel

De KVNR houdt u op de hoogte van actuele zaken via circulaires en nieuwsbrieven. Dat stelt u als lid in staat tijdig te anticiperen op de snel veranderende regelgeving, nieuwe (inter)nationale ontwikkelingen en beleidsvoornemens in de maritieme politiek. Daarnaast hebt u als lid toegang tot het actuele ledennet en kunt u daarbinnen een persoonlijk informatiepakket samenstellen, afgestemd op de eigen situatie en omstandigheden. De circulaires worden uitgegeven in het Nederlands en het Engels. 

Daarnaast zijn er verschillende manieren om zelf deel te nemen aan het verenigingsleven.

Aanmelden

Contact over lidmaatschap

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over het lidmaatschap van de KVNR.

dummy
Aanmeldformulier

Vul het aanmeldformulier voor het lidmaatschap van de KVNR of voor het geassocieerd lidmaatschap van de KVNR in. Eerst meer weten? Laat uw contactgegevens achter via het formulier op deze pagina.