ENNL
https://player.vimeo.com/video/903673110
Intro afbeelding

Meevaren met de Maiden Voyage van de Polar Rock

Het nieuwste schip van Hartman Seatrade de POLAR ROCK had onlangs zijn "Maiden Voyage". Collega Bart van Bemmelen voer mee en deelt zijn ervaringen. Ook een keer meevaren? Meld je aan!

Branchevereniging KVNR

De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) is dé vertegenwoordiger van in Nederland gevestigde reders die actief zijn in de zeevaart. De activiteiten van de KVNR zijn gericht op politiek, overheid, maritiem cluster en samenleving. Doel van de belangenbehartiging is dat reders wereldwijd onbelemmerd kunnen ondernemen met schone schepen die veilig varen met bekwame bemanning. Meer weten over:

  • de zeevaart: kijk in het menu onder 'Nederlandse zeevaart'
  • de vereniging: kijk in het menu onder 'Vereniging en lidmaatschap'
  • onze prioriteiten: kijk in het menu onder 'prioriteiten'

Verkiezingen Europees Parlement

Bevorder maritiem ondernemerschap!

90% van alles gaat over zee! Met het oog op de Europese Parlementsverkiezingen wil de KVNR Europese politici erop wijzen dat zeevaart een antwoord biedt op veel actuele uitdagingen. Het verplaatsen van vervoer over land naar vervoer via water kan de druk op de landelijke infrastructuur verlichten. Ook zal de zeevaart een onmisbare rol spelen in de energietransitie zoals het plaatsen van windturbines in zee en het transporteren van schone energie naar Europa.

We moeten maritieme kansen benutten. De KVNR roept Europa dan ook op om maritiem ondernemerschap te bevorderen

Meer lezen? Dat kan hier!

5
5
true
true
true
5
5

Willemswerf blauw

Stuur ons uw bericht of vraag