WEBSLIDER - amasus

Werkbezoek Mona Keijzer aan rederij Amasus

Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer bracht op 17 september een bezoek aan KVNR-lid en rederij Amasus Shipping in Delfzijl om kennis te maken met MKB-bedrijven die als rederij actief zijn in de zeescheepvaart. De reders zetten uiteen voor welke uitdagingen zij staan op het gebied van o.a. innovatie, verduurzaming en digitalisering.

moana

Oproep aan de overheid

De Nederlandse Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid heeft met betrekking tot het uitstempelen van de niet-EU-zeevarenden bij grensoverschrijdingen in zeehavens een standpunt ingenomen dat strijdig is met de jarenlange bestendige stempelpraktijk.

Tip: Download de White Paper - Schengen and Seafarer (ENG)

WEBSLIDER - rockanje

De KVNR maakt strand schoon

Tijdens de jaarlijkse ‘Beach cleanup tour’ langs de Nederlandse stranden heeft de KVNR op woensdag meegeholpen het strand tussen Rockanje en Oostvoorne te ontdoen van afval. Samen met andere maritieme organisaties en enthousiaste vrijwilligers werd tijdens deze maritieme etappe meer dan 500 kilo afval verzameld.

Nieuwste publicatie

 

schengen

Algemene Ledenvergadering KVNROp 20 november 2018 vindt de besloten Algemene Ledenvergadering van de KVNR plaats, gevolgd door ee ...

Lees verder
5
5
true
true
true
5
5

Willemswerf blauw

Stuur ons uw bericht of vraag