ENNL
https://player.vimeo.com/video/668355541
maritiemespraakmakers_nieuwsbrief

Maritieme Spraakmakers 2022

BNR-presentator Rens de Jong gaat met diverse tafelgasten vanuit de maritieme sector en daarbuiten in gesprek over nut en noodzaak van het Maritiem Masterplan en wat er moet gebeuren in Nederland om het meeste uit het masterplan te halen. Kortom, hoe aantrekkelijk is Nederland voor de maritieme sector? Lees meer >

Branchevereniging KVNR

De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) is dé vertegenwoordiger van in Nederland gevestigde reders die actief zijn in de zeevaart. De activiteiten van de KVNR zijn gericht op politiek, overheid, maritiem cluster en samenleving. Doel van de belangenbehartiging is dat reders wereldwijd onbelemmerd kunnen ondernemen met schone schepen die veilig varen met bekwame bemanning. Meer weten over:

  • de zeevaart: kijk in het menu onder 'Nederlandse zeevaart'
  • de vereniging: kijk in het menu onder 'Vereniging en lidmaatschap'
  • onze prioriteiten: kijk in het menu onder 'prioriteiten'

Zicht op zeevaart

De publiekscampagne 'Op koers naar 2030' is een initiatief van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) om Nederland kennis te laten maken met de zeescheepvaart. In deze campagne vertellen we over de zeescheepvaart en wat de koers is van de Nederlandse reders in de zeevaart op het gebied van verduurzaming en innovatie. Wil je meer weten over de Nederlandse zeescheepvaart en de uitdagingen en ontwikkelingen op onze koers naar 2030? Kijk voor meer informatie op www.zeescheepvaart.nl en stap aan boord!

opkoersvoorjou
5
5
true
true
true
5
5

Willemswerf blauw

Stuur ons uw bericht of vraag