ENNL
logalli

Ambitieus programma goederenvervoer

De Logistieke Alliantie, een bondgenootschap van 18 verschillende partijen uit het bedrijfsleven, branche-organisaties en infrastructuurbeheerders*, wil met een ambitieus programma voor het nationaal- en internationaal transporteren en opslaan van goederen Nederland nog competitiever, veiliger en duurzamer maken.

wtbkEK

Eerste Kamer stemt in met anti-piraterij-wet

De maritieme sector is zeer verheugd dat de Eerste Kamer op 19 maart heeft ingestemd met het toestaan van bewapende particuliere maritieme beveiligers aan boord van Nederlandse koopvaardijschepen. Anders dan tijdens de stemming in de Tweede Kamer een jaar geleden, oordeelde D66 in de Eerste Kamer vandaag wel inhoudelijk positief over het wetsvoorstel.

schoon

Ambitieuze klimaat- en milieuvisie Nederlandse reders

Tijdens de KVNR-nieuwjaarsreceptie op woensdag 16 januari is de brochure ‘Voor een schone Nederlandse zeescheepvaart’ met een hernieuwde visie gelanceerd. Nederlandse reders zetten in op minimaal 70% absolute reductie in 2050 t.o.v. 2008. Daarmee is deze doelstelling ambitieuzer dan de reductiedoelstelling die vorig jaar is overeengekomen door de Internationale Maritieme Organisatie (IMO).

Women in Maritime

Winnaar Maritime KVNR Shipping Award 2018

5
5
true
true
true
5
5

Willemswerf blauw

Stuur ons uw bericht of vraag