ENNL
https://player.vimeo.com/video/839617198
AnAdventurousSpirit

Heb jij zeebenen?

Ga dan het avontuur aan en kies voor een toekomst op zee! Eerst meer ontdekken? Vaar dan een keer mee met een Nederlands zeeschip >

Branchevereniging KVNR

De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) is dé vertegenwoordiger van in Nederland gevestigde reders die actief zijn in de zeevaart. De activiteiten van de KVNR zijn gericht op politiek, overheid, maritiem cluster en samenleving. Doel van de belangenbehartiging is dat reders wereldwijd onbelemmerd kunnen ondernemen met schone schepen die veilig varen met bekwame bemanning. Meer weten over:

  • de zeevaart: kijk in het menu onder 'Nederlandse zeevaart'
  • de vereniging: kijk in het menu onder 'Vereniging en lidmaatschap'
  • onze prioriteiten: kijk in het menu onder 'prioriteiten'

Tweede Kamerverkiezingen 2023

Nederlandse reders vragen om oprichting van een maritieme autoriteit

Voor een sterke Nederlandse zeescheepvaart is de oprichting van een maritieme autoriteit noodzakelijk om de uitvoeringstaken van ILT naar over te hevelen, omdat ILT niet kan voldoen aan het door de markt gevraagde niveau van dienstverlening in de internationale zeescheepvaart. Daardoor verliest Nederland nu marktaandeel. Om de zeevaart optimaal te kunnen laten bijdragen aan de brede welvaart van Nederland, moet het ondernemen op zee onder Nederlandse vlag worden versterkt met de oprichting van een Nederlandse maritieme autoriteit.

Download direct: one-pager Tweede Kamerverkiezingen 2023.

5
5
true
true
true
5
5

Willemswerf blauw

Stuur ons uw bericht of vraag