ENNL
https://player.vimeo.com/video/504902385
ships make the world go

Dit betekent de zeevaart voor jou

Wist je dat maar liefst 90 procent van alles over zee wordt vervoerd? Dit betreft niet alleen om die telefoon, auto of speelgoed dat via containerschepen uiteindelijk bij jou thuis aankomt. Ook voedsel zoals exotisch fruit en ruwe grondstoffen zoals olie, gas en hout worden over het zoute water vervoerd.

Branchevereniging KVNR

De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) is dé vertegenwoordiger van in Nederland gevestigde reders die actief zijn in de zeevaart. De activiteiten van de KVNR zijn gericht op politiek, overheid, maritiem cluster en samenleving. Doel van de belangenbehartiging is dat reders wereldwijd onbelemmerd kunnen ondernemen met schone schepen die veilig varen met bekwame bemanning. Meer weten over:

  • de zeevaart: kijk in het menu onder 'Nederlandse zeevaart'
  • de vereniging: kijk in het menu onder 'Vereniging en lidmaatschap'
  • onze prioriteiten: kijk in het menu onder 'prioriteiten'

Zicht op zeevaart

De publiekscampagne 'Op koers naar 2030' is een initiatief van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) om Nederland kennis te laten maken met de zeescheepvaart. In deze campagne vertellen we over de zeescheepvaart en wat de koers is van de Nederlandse reders in de zeevaart op het gebied van verduurzaming en innovatie. Wil je meer weten over de Nederlandse zeescheepvaart en de uitdagingen en ontwikkelingen op onze koers naar 2030? Kijk voor meer informatie op www.zeescheepvaart.nl en stap aan boord!

opkoersvoorjou
5
5
true
true
true
5
5

Willemswerf blauw

Stuur ons uw bericht of vraag