Vereniging en lidmaatschap

Zoek een lid

De KVNR heeft in totaal 205 leden, waarvan 117 gewoon lid (rederijen) en 88 geassocieerd lid zijn. Hieronder kunt u zoeken op naam van een lid. Wilt u alle leden zien? Laat de zoekbalk dan leeg en klik op de knop zoek.

KVNR - Mirjam Sturm - Secretariaat en Ledenadministratie - web
Dossierhouder

 

Mirjam Sturm
Managementassistent & Ledenadministratie

010 2176 281
sturm@kvnr.nl

>

Het ledenbestand van de KVNR omvat zo’n 90 procent van de vloot onder Nederlandse vlag. Naast een lidmaatschap voor reders, biedt de KVNR de mogelijkheid om als geassocieerd lid tot de vereniging toe te treden. Dit lidmaatschap is bedoeld voor organisaties en bedrijven die binding hebben met de Nederlandse zeescheepvaart, maar geen eigenaar zijn van zeeschepen of zeeschepen beheren in tegenstelling tot gewone leden.

Ledenzoek
Via de ledenzoek kunt u hieronder zoeken op bedrijfsnaam. U krijgt als zoekresultaat dan de naam met de vermelding 'gewoon' lid of geassocieerd lid en het adres van de website. Vult u in het veld niets in en klikt u op 'zoek' dan krijgt u in alfabetische volgorde de vermelding van alle leden.

Bij het zoeken naar informatie over scheepvaartbedrijven is het volgende nog van belang. Het is in de scheepvaart gebruikelijk om voor een schip een aparte juridische entiteit op te richten, bijvoorbeeld een commanditaire vennootschap (cv). De beherend vennoot kan beschouwd worden als de reder van het schip en voert op deze wijze het beheer over meerdere schepen in afzonderlijke cv’s.

Bedrijf / Instelling