https://player.vimeo.com/video/768649856
MAG22_Winner_VanOord lrg

Wint u in 2023 een Maritime Award?

De inschrijving voor de Maritime Awards 2023 is geopend! Doe ook mee met een voordacht voor één van de vijf maritieme prijzen. Ga voor meer informatie naar Maritime-Awards.nl >

Branchevereniging KVNR

De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) is dé vertegenwoordiger van in Nederland gevestigde reders die actief zijn in de zeevaart. De activiteiten van de KVNR zijn gericht op politiek, overheid, maritiem cluster en samenleving. Doel van de belangenbehartiging is dat reders wereldwijd onbelemmerd kunnen ondernemen met schone schepen die veilig varen met bekwame bemanning. Meer weten over:

  • de zeevaart: kijk in het menu onder 'Nederlandse zeevaart'
  • de vereniging: kijk in het menu onder 'Vereniging en lidmaatschap'
  • onze prioriteiten: kijk in het menu onder 'prioriteiten'

Zicht op zeevaart

De publiekscampagne 'Op koers naar 2030' is een initiatief van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) om Nederland kennis te laten maken met de zeescheepvaart. In deze campagne vertellen we over de zeescheepvaart en wat de koers is van de Nederlandse reders in de zeevaart op het gebied van verduurzaming en innovatie. Wil je meer weten over de Nederlandse zeescheepvaart en de uitdagingen en ontwikkelingen op onze koers naar 2030? Kijk voor meer informatie op www.zeescheepvaart.nl en stap aan boord!

opkoersvoorjou
5
5
true
true
true
5
5

Willemswerf blauw

Stuur ons uw bericht of vraag