Over KVNR

De KVNR behartigt de belangen van haar leden, zijnde in Nederland gevestigde bedrijven die schepen op zout water exploiteren, ondersteund door zoveel mogelijk geassocieerde leden. Dat doen we door middel van collectieve belangenbehartiging, individuele advisering en door als redersvereniging een echte netwerkorganisatie te zijn.


Als lid van de KVNR oefent u rechtstreeks invloed uit op de invulling van dit scheepvaartbeleid. Met een vertegenwoordiging van 95 procent van alle Nederlandse reders is de KVNR nu al een belangrijke partij. Uw lidmaatschap helpt ons om het maritieme debat stevig te kunnen voeren en de belangen van de Nederlandse zeescheepvaart met nog meer kracht veilig te stellen. De KVNR verenigt meer dan driehonderdvijftig Nederlandse reders, en honderd geassocieerde leden, met meer dan achthonderd schepen onder Nederlandse vlag.


De KVNR heeft de belangenbehartiging georganiseerd in verschillende commisises en werkgroepen. Raadpleeg het organogram of lees meer over de vereniging.

Predikaat Koninklijk
De KVNR is ontstaan uit verschillende verenigingen en al meer dan 180 jaar actief. De KVNR is er trots op om het predikaat Koninklijk te mogen voeren.


Contact
Wilt u meer informatie over het lidmaatschap, contributie of onze dienstverlening? Onze stafmedewerkers helpen u graag verder.


Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders
Boompjes 40
3011 XB ROTTERDAM
Tel: 010 414 60 01
Fax: 010 233 00 81
kvnr@kvnr.nl

 

Maritime Awards 2018

MAG_logo_blue-low

Ledenportal

Inloggen voor KVNR-leden

Kalender

De KVNR is lid van

 

 

 

 

 

Uitgelicht