Fiscale opleidingsdag offshore groot succes

24 apr 2018

180419 - Auditorium - inleiding zeerecht

De KVNR organiseerde op donderdag 19 april jl. samen met Loyens & Loeff een fiscale opleidingsdag over offshore. Tijdens deze middag en avond werden de leden van de KVNR geïnformeerd en bijgepraat over de fiscale ontwikkelingen. De vragen vanuit de zaal leidden ertoe dat de besproken onderwerpen een stevige link hadden met de dagelijkse praktijk.

 

Allereerst zijn de reders wegwijs gemaakt in de bijzondere wereld van het zeerecht. Aleid Langevoord nam de deelnemers mee in de verschillende zones in de zee, zoals de territoriale wateren, de exclusieve economische zone en het continentaal plat. Hierbij werd de link gelegd naar de toepassing van fiscale wet- en regelgeving.

 

In parallelsessies werden separaat de fiscale gevolgen voor ondernemingen en werknemers behandeld en aansluitend btw en sociale zekerheid. Na het diner sloten we plenair af met de onderwerpen tonnageregeling en afdrachtvermindering zeevaart. KVNR, Loyens & Loeff en deelnemers kijken terug op een geslaagde dag.

 

Heeft u suggesties over onderwerpen die u graag in een (fiscale) opleidingsdag behandeld wilt hebben, laat het ons dan weten.

Maritime Awards 2018

MAG_logo_blue-low

Ledenportal

Inloggen voor KVNR-leden

Kalender

De KVNR is lid van

 

 

 

 

 

Uitgelicht