Nieuw carrièrekompas voor maritieme en offshore industrie beschikbaar

25 jan 2017

navingo

De maritieme, offshore & energie industrie is continu aan verandering onderhevig. Ontwikkelingen in de industrie leiden tot nieuwe carrièrekansen. Hulp bij het oriënteren op een carrière in de maritieme, offshore & energie industrie is dan ook wenselijk, want de industrie biedt een zee aan mogelijkheden. De KVNR heeft als branchevereniging voor de zeescheepvaart ook een eigen pagina.

 

De nieuwste Maritieme & Offshore Carrièregids 2017, sinds 24 januari zowel online als in print beschikbaar, helpt actief en latent werkzoekenden om zich te oriënteren op deze industrie. In 2016 maakten al ruim 35.000 bezoekers uit 194 landen gebruik van de carrièregids. Ook dit jaar dient de gids als carrièrekompas en geeft inzicht in de kansen op elk niveau van je carrière.

 

“De gids is voor mij wat het Bart Smit-boek voor kinderen is: je kunt er uren in lezen,” aldus een engineer, momenteel actief in de industrie. “Ik heb zoveel mogelijk bedrijfsprofielen doorgelezen.”

 

Naast de uiteenlopende bedrijven die zich met onder andere bedrijfsvideo’s presenteren, bevat de gids praktische tips over solliciteren en het vinden van een droombaan. Daarnaast vertellen starters en professionals meer over hun dagelijkse werkzaamheden, het bedrijf waar ze werken en wat werken in de industrie zo interessant maakt. Zo krijgt de lezer een goed beeld van het dagelijkse reilen en zeilen in deze innovatieve sector.

 

De carrièregids is ook dit jaar online beschikbaar via www.maritiemecarrieregids.nl. Makkelijk, handzaam en dynamisch door het brede scala aan beeldmateriaal en bedrijfsvideo’s. Daarnaast is de gids ook Engelstalig beschikbaar: www.maritimecareerguide.com, deze wordt verspreid onder internationale opleidingsinstituten en internationale studenten woonachtig in Nederland.

Maritime Awards 2018

MAG_logo_blue-low

Ledenportal

Inloggen voor KVNR-leden

Kalender

De KVNR is lid van

 

 

 

 

 

Uitgelicht