Massachusetts Maritime Academy reikt eredoctoraat uit aan Karin Orsel

20 jun 2017

eredoc Karin Orsel

Op zaterdag 17 juni jl. heeft Karin Orsel een eredoctoraat, Doctor of Public Administration, honoris causa, ontvangen van de Massachusetts Maritime Academy (MMA).

 

Karin Orsel is CEO van het scheepvaartbedrijf MF Shipping Group in Farmsum en bestuurslid van de KVNR. De eervolle titel is aan haar toegekend omdat zij een inspiratie en rolmodel is in de maritieme industrie. Haar business excellence, vastberadenheid en prestaties nationaal en internationaal zijn indrukwekkend evenals haar carrière als maritiem professional. 

 

Het prestigieuze eredoctoraat is een waardering die de samenleving heeft voor haar werk en haar inzet. Ze is een goed voorbeeld van iemand die haar reputatie en kennis gebruikt om de aandacht te vestigingen op de maritieme sector die haar zo na aan het hart ligt.

 

De Massachusetts Maritime Academy streeft ernaar om kwaliteitsonderwijs aan te bieden, o.a. voor afgestudeerden die in de koopvaardij en marine werkzaam zijn. MMA combineert een robuust academische opleiding met een gedisciplineerde levensstijl die eer, verantwoordelijkheid, discipline en leiderschap onder de deelnemers bevordert. De universiteit is gesitueerd aan de monding van Cape Cod, een schiereiland aan de kust van Massachusetts.

Maritime Awards 2018

MAG_logo_blue-low

Ledenportal

Inloggen voor KVNR-leden

Kalender

MET Event

15 maart 2018

Korting leden KVNR: metevent.maritiemnederland.com

De KVNR is lid van

 

 

 

 

 

Uitgelicht