Bureau

Het bureau van de KVNR - gevestigd in Rotterdam - vormt het secretariaat van de vereniging en biedt ondersteuning aan het bestuur, de commissies, werkgroepen en aan individuele leden.

De medewerkers van het KVNR-bureau zijn actief op alle terreinen van de zeescheepvaart, variërend van de maritieme arbeidsmarkt (onderwijs en bemanning), tot duurzaamheid (milieu, innovatie, veiligheid en kwaliteit) en ondernemingsklimaat (fiscaal, juridisch, assurantiën en scheepvaartpolitiek).
Vragen over wetgeving en toezicht rondom het nieuwe Maritieme Arbeidsverdrag? Zijn er problemen met uw vergunningen? Wilt u meer weten over regelgeving voor ballastwater of emissies? Of een juridisch geschil met een opdrachtgever? De stafmedewerkers van de KVNR beantwoorden al uw vragen.
Zij staan u als vakspecialist en adviseur bij; in uw overleg met, bijvoorbeeld, Nautilus International of overheidsorganisaties zoals de Inspectie Leefomgeving en Transport.

Wie is wie


Het bureau vertegenwoordigt, al dan niet samen met een vertegenwoordiger van een (bestuurs)rederij, de KVNR in diverse externe organen. Sinds juni 2016 is het bureau van de KVNR volgens de nieuwe norm 9001:2015 ISO-gecertificeerd.
 

ISO.9001_DNV-GL_RGB.JPG

Maritime Awards 2018

MAG_logo_blue-low

ProSea

Ledenportal

Inloggen voor KVNR-leden

Kalender

17 januari 2018

Nieuwjaarsreceptie KVNR

(op uitnodiging)

 

 

De KVNR is lid van

 

 

 

 

 

De KVNR steunt